+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Џумбо сунѓери за миење

Колоритни сунѓери со абразивни влакна – Економично пакување! Идеален сунѓер за длабоко чистење на неделикатните површини: садови од нерѓосувачки челик, скари, печки и кујнски алати. Различни бои за различна работна површина.