+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Екстра силен сунѓер со лесно лежиште за длабоко чистење на нерѓосувачки челични садови, скари, печки, кујнски алати и неделикатни површини. Микропорозниот материјал на површината овозможува постепено ослободување на детергентите. Да не се користи на деликатни површини. Пакување: 1