+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk
Мако Маркет поддржувач на 5-от iFail

Мако Маркет поддржувач на 5-от iFail

Мако Маркет, како општествено одговорна компанија беше поддржувач на 5-от по ред IFail 2018 во организација на Global Shapers Skopje Hub каде 4 успешни жени во својата област отворено разговараа за сопствените грешки и што научиле во текот на животот од истите.      ...
Мако маркет беше дел од обуката “Change Management & Organizational Behavior”, предводена од Leadership & Happiness Guru, г-дин Авинаш Ананди.

Мако маркет беше дел од обуката “Change Management & Organizational Behavior”, предводена од Leadership & Happiness Guru, г-дин Авинаш Ананди.

Тимот на Мако Mаркет беше дел од обуката “Change Management & Organizational Behavior” организирана во Ниш, Србија, а предводена од Leadership & Happiness Guru, г-дин Авинаш Ананда. Говорник на тренингот беше и г-дин Васил Начи, човекот кој ја...
“Слатка” донација

“Слатка” донација

Мако Маркет со “слатка“ донација на Мое колаче/Moe Kolace за учесниците од „ПОУ Иднина...
,,Патот кон успехот”

,,Патот кон успехот”

Мако Маркет беше дел од големиот настан ,,Пат кон успехот” кој се одржа во Tирана, на 2 и 3 Ноември 2018 година. На настанот беше говорник најголемиот лидер и мотивациски говорник во регионот г-дин Vasil...