+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk
Новиот производ Тазе Карамел

Новиот производ Тазе Карамел

“Taze, филмскиот вкус на пуканките!” Taze caramel popcorn, ја комуницира слатката верзија на пуканките и е наменет за  филмската публика. Вкусот карамел се однесува на жанрот мистериозни филмови, и е идеален за конзумирање во домашна атмосфера, гледајќи филм со...
НОВО: Кутија од 8 Тазе Пуканки 30г + Книга Малиот принц

НОВО: Кутија од 8 Тазе Пуканки 30г + Книга Малиот принц

Кутија од 8 Тазе Пуканки 30г + Книга Малиот принц, претставува новиот проект на нашата компанија кој нуди дополнителна вредност на нашиот бренд Тазе Пуканки и ја опфаќа широката потрошувачка. Овој производ со самата негова несекојдневност и практичност е лесно...
Големата Наградна игра на Daipers

Големата Наградна игра на Daipers

Голема наградна игра на Daipers од 17.12.2018 до 31.01.2019 – Биди фраер од пелени, вози кола Мини! Купете било кој производ на Daipers instacore и бројот од фискалната сметка испратете го преку СМС на 14 700 и станете потенцијален добитник на 50 електрични Мини...
Мако Маркет поддржувач на 5-от iFail

Мако Маркет поддржувач на 5-от iFail

Мако Маркет, како општествено одговорна компанија беше поддржувач на 5-от по ред IFail 2018 во организација на Global Shapers Skopje Hub каде 4 успешни жени во својата област отворено разговараа за сопствените грешки и што научиле во текот на животот од истите.      ...
Мако маркет беше дел од обуката “Change Management & Organizational Behavior”, предводена од Leadership & Happiness Guru, г-дин Авинаш Ананди.

Мако маркет беше дел од обуката “Change Management & Organizational Behavior”, предводена од Leadership & Happiness Guru, г-дин Авинаш Ананди.

Тимот на Мако Mаркет беше дел од обуката “Change Management & Organizational Behavior” организирана во Ниш, Србија, а предводена од Leadership & Happiness Guru, г-дин Авинаш Ананда. Говорник на тренингот беше и г-дин Васил Начи, човекот кој ја...