+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk
Големата Наградна игра на Daipers

Големата Наградна игра на Daipers

Голема наградна игра на Daipers од 17.12.2018 до 31.01.2019 – Биди фраер од пелени, вози кола Мини! Купете било кој производ на Daipers instacore и бројот од фискалната сметка испратете го преку СМС на 14 700 и станете потенцијален добитник на 50 електрични Мини...
Мако Маркет поддржувач на 5-от iFail

Мако Маркет поддржувач на 5-от iFail

Мако Маркет, како општествено одговорна компанија беше поддржувач на 5-от по ред IFail 2018 во организација на Global Shapers Skopje Hub каде 4 успешни жени во својата област отворено разговараа за сопствените грешки и што научиле во текот на животот од истите.      ...
Ванила ролери

Ванила ролери

Слатки, вкусни и крцкав вафел стапчиња полнети со млечен крем, со арома на ванила и млеко, направени со многу љубов и добро одбрани квалитетни состојки за ваше најголемо уживање. Нашите вафел ролери се направени по традиционален рецепт за најавтентично искуство,...
Шеќерни месечини колачиња

Шеќерни месечини колачиња

Слатко, вкусно и крцкаво, направено со многу љубов и добро одбрани квалитетни состојки за ваше најголемо уживање, дополнето со печени кикирики 10%. Нашите колачиња се направени по традиционален рецепт за најавтентично искуство, спакувани во практично пакување од...
Чоко комбо колачиња

Чоко комбо колачиња

Слатко, вкусно и крцкаво, прелиено со какао прелив на долната страна, направено со многу љубов и добро одбрани квалитетни состојки за ваше најголемо уживање, дополнето со арома на ванила. Нашите колачиња се направени по традиционален рецепт за најавтентично искуство,...