+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk
Мако Маркет поддржувач на 5-от iFail

Мако Маркет поддржувач на 5-от iFail

Мако Маркет, како општествено одговорна компанија беше поддржувач на 5-от по ред IFail 2018 во организација на Global Shapers Skopje Hub каде 4 успешни жени во својата област отворено разговараа за сопствените грешки и што научиле во текот на животот од истите.      ...
Ванила ролери

Ванила ролери

Слатки, вкусни и крцкав вафел стапчиња полнети со млечен крем, со арома на ванила и млеко, направени со многу љубов и добро одбрани квалитетни состојки за ваше најголемо уживање. Нашите вафел ролери се направени по традиционален рецепт за најавтентично искуство,...
Шеќерни месечини колачиња

Шеќерни месечини колачиња

Слатко, вкусно и крцкаво, направено со многу љубов и добро одбрани квалитетни состојки за ваше најголемо уживање, дополнето со печени кикирики 10%. Нашите колачиња се направени по традиционален рецепт за најавтентично искуство, спакувани во практично пакување од...
Чоко комбо колачиња

Чоко комбо колачиња

Слатко, вкусно и крцкаво, прелиено со какао прелив на долната страна, направено со многу љубов и добро одбрани квалитетни состојки за ваше најголемо уживање, дополнето со арома на ванила. Нашите колачиња се направени по традиционален рецепт за најавтентично искуство,...
Кеса пуканки 30гр

Кеса пуканки 30гр

Нашите пуканки се направени од високо квалитетна пченка за пуканки, без додатоци на конзерванси, вештачки бои и ароми, со тазе и домашeн вкус. Тазе пуканките содржат специјална сол, која рамномерно се распределува на пуканките, и ги прави сите подеднакво солени и...