+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

МАКО

МАРКЕТ

Новости

Мако Маркет поддржувач на 5-от iFail

Мако Маркет, како општествено одговорна компанија беше поддржувач на 5-от по ред IFail 2018 во организација на Global Shapers Skopje Hub

Обука "Change Management & Organizational Behavior"

Мако Mаркет беше дел од обуката предводена од Leadership & Happiness Guru, г-дин Авинаш Ананда

,,Патот кон успехот“

Мако Маркет беше дел од големиот настан ,,Пат кон успехот” кој се одржа во Tирана, на 2 и 3 Ноември 2018 год. Предводена од мотивацискиот говорник г-дин Vasil Naçi.